Posted by: rickardlundgren | March 30, 2017

Behov av framgång…

Det första Benmärgsprovet igår hamnade inte rätt. Under en lång stund försökte läkaren åtskilliga gånger och det var mycket smärtsamt för Karin. Till slut gav hon upp och tillkallade en äldre kirurg, som medan han sa “hej Karin”, slog ner spjutet i andra höftkammen, fyllde direkt fem rör, lämna spjutet kvar och gick tillbaka till sin operation – under en minut!

Detta benmärgsprov får vi svar på imorgon. Så det är en lång och dryg väntan idag. Tyvärr har Karin också fått en propp i armvecket nu! Det gör riktigt ont och är svullet. Vi protesterade tidigt över att den nålen borde bytas….men “nej då ingen fara” – snart känns det som om vi kan detta med infarter bättre än Sveriges samlade läkarkår! Vad hjälper det att de spritar sina händer ideligen när de inte vet skillnaden på tre och fem dygn?! Så sedan igår har hon blodförtunnande fragmin och jag håller på med läkarna o proppsar på det kraftigare medlet Heparin med tanke på Karins sjukdomshistorik med lungembolier och djup ventrombos.

Annars är det positivt att antal vita blodkroppar har sjunkit lite för varje dag. Tisdags 107 och onsdags 100. Det verkar som att Karin inte är inne i den accelererande fasen av leukemi och att cellgiftet ger en förbättring. Men vi är i behov av ordentlig framgång – typ ett Guds under?!


Responses

 1. Ja, ett Guds helande ber vi om och att ni får möta vårdpersonal som vet vad o hur de ska göra!

 2. Vi är med och ber att ett Guds under ska hela Karin! Vi ber för hela familjen!
  Kram Inger o Torbjörn

 3. Åhhhhhhh 💕💕💕💕💕 Gode Gud kom o gör under nu!! Vi vet att du kan o vi förströstar på dig Herre!! Kram Helena o Ola

 4. Kära kära vänner;

  Tack för mailet jag fick, men såg först igår kväll. Måste läsa det ett par ggr för att förstå o kunna ta in innebörden i mailet. Sedan droppade tårarna!

  Jag blev väldigt ledsen för Karins skull och också för er som familj, allt det som Karin o ni redan har gått igenom för 1,5 år sedan av under tiden på HS. Samtidigt som vi har fått uppleva att Gud har omslutit er på alla era sidor och burit er när ni själv inte orkat! Jag tror och ber att Herren verkligen skall vara nära er på ett påtagliga sätt under denna tid som ligger framför er och igen få bäras i hans armar när så behövs.

  Jag påminns också bibelordet där Gud tar oss under sina vingars beskydd; Psalm 91:4″ Med sina fjädrar skall han betäcka dig, och under hans vingar skall du finna tillflykt; hans trofasthet är sköld och skärm.”

  Jag har skickat vidare ert mail till Barty i USA så att vi båda kan stå tillsammans med er i förbön, be för att Karins prover fortsätter att förbättras och att allt får samverka till det bästa! Ber om underverk! Han har lovat att vara med oss alltid!

  Kram fr oss alla till Karin o er alla!

  Vänligen, Ann-Christin

  Skickat från min iPhone

  > 30 mars 2017 kl. 12:43 skrev Rickard Lundgren : > > >

 5. Tufft för er! Vi bär för kraft, Guds rika välsignelse och återställning!/Mvh GG

  ________________________________

 6. “Han omsluter er på alla sidor, Han omsluter er på alla sidor, Han omsluter er på alla sidor och håller er i sin hand”. De allra varmaste kramar/ Åsa o CO

 7. Finner inte ord för vad Karin och ni som familj måste gå igenom.
  Massor av kramar och styrka till er!
  💜💜💜


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: